Pia Douwes geeft intiem huiskamerconcert in Hotel Seven One Seven

8 november 2017, 14:34 - Redactie
Pia Douwes geeft intiem huiskamerconcert in Hotel Seven One Seven
Foto: Simone Leonhartsberger

Op dinsdag 19 december om 21:00 uur geeft Pia Douwes een exclusief en intiem huiskamerconcertje in het geheel in kerstsfeer ingerichte Amsterdamse Hotel Seven One Seven in Amsterdam. Vanwege de bijzondere intieme setting is er slechts plaats voor 45 gasten.

Pia Douwes kijkt erg uit naar dit concert. "Eind november komt mijn CD After All This Time uit en ik verheug me er op een aantal van de nummers die op de CD staan te kunnen zingen in een intieme kerstsfeer. Hotel Seven One Seven is zo’n andere locatie dan een theater dat ik tussen de nummers door ook een aantal verhalen zal vertellen over de bijzondere gebeurtenissen uit mijn carrière. Bovendien kunnen mensen van de gelegenheid gebruik maken om hun vragen aan mij te stellen. En wie weet zing ik ook nog wel een kerstklassieker."

An Intimate Evening With Pia Douwes, met Bernd van den Bos aan de piano, vindt plaats in Hotel Seven One Seven dat is gevestigd in een historisch pand in de 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam. Het pad aan de Prinsengracht werd jarenlang bewoond door een welgestelde suikerhandelaar. Op 8 mei 1997 opende het Hotel Seven One Seven haar deuren voor de eerste gasten en is trotse winnaar van de titel Gault Millau Hotel of the Year 2017.

Kaarten voor het intieme huiskamerconcertje An Intimate Evening With Pia Douwes kosten € 59,50, inclusief een hapje en een drankje, en zijn verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar info@717hotel.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda