Pretty Woman, De Hospita, Les Misérables en meer bij Musical Awards: the Kick-off 2023

20 juli 2023, 15:12 - Redactie
Pretty Woman, De Hospita, Les Misérables en meer bij Musical Awards: the Kick-off 2023
Foto: Joy Hansson

'DE OPENING van het culturele seizoen' wordt op zondag 27 augustus traditiegetrouw afgesloten met Musical Awards: the Kick-off. Tijdens de feestelijke liveshow zijn er verschillende optredens van musicalproducties die aankomend seizoen in de theaters te zien zullen zijn. De avond wordt live in Koninklijk Theater Carré gepresenteerd door Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg en het live-orkest staat dit jaar onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Na 45 jaar stopt de Uitmarkt in haar huidige vorm. Het nieuwe concept onder de naam ‘DE OPENING van het culturele seizoen’ ligt al klaar, maar wordt pas in het welbekende laatste weekend van augustus in 2024 georganiseerd.

Op zondag 27 augustus vinden tussen 13.00 uur - 17.00 uur de repetities van Musical Awards: The Kick-Off plaats. Deze zijn gratis bij te wonen. Hier geldt het motto: wie het eerste komt... De kaartverkoop van de avondshow en verdere informatie over het evenement is te vinden op de website van DE OPENING, openingcultureleseizoen.nl.

Musicals zoals Pretty Woman, Les Misérables, Boni de musical, Aida, De Hospita en Grease zijn onderdeel van het programma. In de show passeren niet alleen de bekende musicaltitels de revue, maar presenteren ook nieuwe musicals zich (voor het eerst) aan heel Nederland. Op een later moment zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

Musical Awards: the Kick-off, zondag 27 augustus live om 20:25 uur op NPO 1.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda