Première Hij gelooft in Mij verplaatst naar begin februari

22 januari 2022, 09:08 - Redactie
Première Hij gelooft in Mij verplaatst naar begin februari
Foto: Musicalweb.nl

Stage Entertainment heeft besloten om de première van Hij Gelooft in Mij in Koninklijk Theater Carré te verplaatsen naar zondagmiddag 6 februari. Aanvankelijk zou de voorstelling over het leven van André Hazes op donderdagavond 27 januari in première gaan. De reden om de première te verplaatsen zijn de huidige onzekerheden.

Afgelopen week liet het bedrijf nog weten zich voor te bereiden op een heropening van de theaters vanaf woensdag 26 januari. De huidige lockdown voor theaters geldt tot en met dinsdag 25 januari. Op deze dag besluit het kabinet of er versoepeld kan worden.

In Hij Gelooft in Mij speelt Martijn Fischer de rol van Andre Hazes. Roosmarijn Luyten vertolkt de rol van Rachel Hazes. Annick Boer speelt Friedel van Galen, de moeder van Rachel, Rutger de Bekker haar vader Jan van Galen, Mark Kraan speelt de rol van muziekproducent en vriend van André Tim Griek, en Dorien van Gent speelt Conny, de vriendin van Rachel. Dick Cohen speelt meerdere rollen, waaronder die van de heer Valkenier en de vader van André.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda