Audities: Josephine B. van Judas TheaterProducties

21 januari 2022, 11:09 - Redactie
Audities: Josephine B. van Judas TheaterProducties
Foto: Luk Monsaert

Judas TheaterProducties, bekend van musicals als Lelies, “De Rozenoorlog, Iedereen Beroemd en Ganesha – Een Perfecte God, organiseert voor de herneming van de musical Josephine B. open audities. Regie en choreografie worden verzorgd door Martin Michel, het scenario wordt geschreven door Frank Van Laecke en Allard Blom, liedteksten zijn van de hand van Allard Blom en de muziek wordt gecomponeerd door Sam Verhoeven.

Auditanten dienen beschikbaar te zijn van 29 augustus 2022 tot en met 18 december 2022. De producent is op zoek naar 1 man (BIPOC – donkere huidskleur).

  • Sterke danser met goede zangkwaliteiten;
  • Sterke zanger met goede dans- bewegingskwaliteiten;
  • Leeftijd: min. 21 – max. 35;
  • Professioneel actief in het werkveld, of laatstejaars binnen een professionele theateropleiding.

Repetities in Antwerpen van 29 augustus tot en met 29 september 2022. Voorstellingen in Antwerpen van 30 september tot en met 6 november 2022. Tournee door Vlaanderen van 7 november tot en met 18 december 2022.

De auditie vindt plaats op dinsdag 1 februari om 11:00 uur in het Polanentheater te Amsterdam, Polanenstraat 174, 1013WC Amsterdam. Er wordt gestart met een dansauditie en aansluitend wordt er gezongen. Elke kandidaat neemt 2 (musical)songs naar keuze mee en voorziet degelijke (en geplakte) partituren voor de pianist. Kandidaten worden geselecteerd op CV: Ofwel je kunt via je CV professionele ervaring aantonen ofwel je bent momenteel laatstejaars binnen een professionele theateropleiding. Stuur je CV, met portretfoto en een foto ten voeten uit naar auditie@judastheaterproducties.be vóór 30 januari.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda