Populaire Van Hoorne duo Titus & Fien neemt afscheid van het toneel

10 mei 2023, 15:04 - Redactie
Populaire Van Hoorne duo Titus & Fien neemt afscheid van het toneel

Na 15 jaar op het toneel, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een hit te zijn geworden op TikTok, heeft het populaire groene duo besloten deze winter definitief afscheid te nemen van het toneel. Aankomend theaterseizoen komen Titus en Fien nog naar het theater met de Titus & Fien Fanshow en de Titus & Fien Winterrevue De Finale. Hierna zal het doek vallen voor het duo en komt er een einde aan een tijdperk.

Titus & Fien zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot échte kinderidolen. Jarenlang waren ze te zien in diverse sprookjesmusicals van Van Hoorne Entertainment, en wisten door hun grappen en grollen het publiek aan zich te binden. Daardoor is de populariteit van Titus & Fien zo snel gestegen dat zij ook op andere plekken te vinden zijn. Zo veroverden ze het online publiek met de YouTube-serie “Titus & Fien Passen Op” en zijn ze wekelijks te zien op RTL 4. Inmiddels hebben zij het sprookjesboek gesloten en besloten om eigen shows naar het theater te brengen. Zo kwamen zij in 2021 en 2022 naar het theater met de Titus & Fien Zomershow en toerden zij afgelopen jaar door het land met de allereerste Titus & Fien Winterrevue. Hier zullen dit jaar de Titus & Fien Fanshow en een gloednieuwe Titus & Fien Winterrevue als laatste shows aan toegevoegd worden.

In de Titus & Fien Winterrevue ‘De Finale’ wordt nog één keer alles uit de kast worden getrokken om er de meest hilarische, meest grootse en meest gekke groene show neer te zetten! Grappige nieuwe sketches en oude hits zoals het spekkie en het Oliebollenlied komen in deze show voorbij. Maar dat doen zij natuurlijk niet zonder de Oliebollenband en het Oliebollenballet. Het belooft een onvergetelijke, hilarische show te worden voor het publiek.

De Titus & Fien Fanshow is in september te zien in 5 verschillende theaters door het land. De Titus & Fien Winterrevue De Finale is de allerlaatste tour van het duo, welke van 9 december t/m 25 februari volgend jaar in de Nederlandse theaters te zien zal zijn.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda