Plien en Bianca en Arjan Ederveen voor het eerst samen op toneel

12 december 2017, 12:52 - Redactie
Plien en Bianca en Arjan Ederveen voor het eerst samen op toneel
Foto: René Castelijn

Zowel Plien en Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen verdere introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: de roadmovie-musical Selma Ann Louis.

Verhaal

Als de jeugdvrienden Selma, Annegien en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Pieter Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank en Mark Lindeman. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

De voorstelling, die in opdracht van de Stichting Theateralliantie wordt geproduceerd door Bos Theaterproducties, gaat op 6 mei volgend jaar in première in het DeLaMar Theater en speelt tot en met juli in negen theaters door het land.

Première
6 mei 2018
Dernière
29 juli 2018
Producent
Stichting Theateralliantie
Meer over Selma Ann Louis Ander nieuws over Selma Ann Louis
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda