Extra voorstellingen van nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant

12 december 2017, 15:57 - Redactie
Extra voorstellingen van nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant

Kabouter Plop bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met de nieuwe Plopshow: Het Plop-up restaurant. De kaartverkoop voor de nieuwe Plopshow loopt erg goed en daarom heeft Studio 100 besloten om alvast twee extra voorstellingen aan de tour toe te voegen. Er zijn extra shows in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent.

Verhaal

Voor zijn verjaardag krijgt Plop van Smal, Klus, Kwebbel en zijn nichtje Felle een mooie foodtruck, waarmee hij en Felle het bos rondrekken, zodat alle kabouters en dieren aan zijn kraampje kunnen komen eten. Ondertussen passen Smal, Klus en Kwebbel op zijn melkherberg, maar vooral Klus vindt het vele werk erg zwaar. Hij wil niets liever dan dat Plop weer terug komt en hij besluit in het geheim zijn foodtruck te stelen. Maar zal zijn plannetje ook echt slagen?

Het Plop-up restaurant gaat op 27 januari volgend jaar in première in Asse en is vanaf dan te zien in: Genk, Gent, Roeselare, Scherpenheuvel, Antwerpen, Hasselt en Oostende. De extra voorstellingen zijn op 11 maart (Gent) en 22 april (Antwerpen).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda