Pia Douwes aanwezig bij vertoning eigen documentaire in Chassé Cinema

12 juni 2018, 15:56 - Redactie
Pia Douwes aanwezig bij vertoning eigen documentaire in Chassé Cinema

Op woensdag 27 juni om 19.20 uur is de documentaire 'Mijn leven is van mij' over musicalster Pia Douwes te zien in Chassé Cinema. Na afloop van de film is zij ook aanwezig voor een nagesprek met de aanwezige bezoekers.

Mijn leven is van mij ging op dinsdag 29 mei in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en zal ook eind dit jaar nog te zien zijn op televisie.

In de documentaire volgt documentairemaker Emma Westermann Pia op de voet in haar drukke bestaan, in binnen- en buitenland, tijdens repetities, voorstellingen en thuis. De musicalster blijkt perfectionistisch, wil zichzelf voortdurend verbeteren en heeft de ambitie om lang aan de top te blijven. Daarnaast zorgt ze zo veel mogelijk voor haar ouders op leeftijd. Ze is het gewend om continu bezig te zijn, maar voelt dat er iets moet gaan veranderen: ‘Ik wil niet overleven, ik wil léven,’ zegt Pia met grote stelligheid.

Voor degene die naar de vertoning van de documentaire in Breda gaan en specifieke vragen hebben voor Pia kunnen deze sturen naar actie@chasse.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda