Petra Laseur in Rondom het Rembrandtplein naast Frank Sanders

1 maart 2018, 16:49 - Redactie

Homemade Productions maakt vandaag bekend dat ook Petra Laseur in de musical Rondom het Rembrandtplein te zien zal zijn. Zij zal de rol van Marie Serierse spelen, de echtgenote van Frits Schakels. Met de komst van Laseur is de cast compleet. Eerder werd bekend dat Frank Sanders de rol van Frits Schakels op zich zal nemen.

De carrière van Petra begon in 1959 bij de Nederlandse Comedie. Vele rollen volgde. Onder andere bij Toneelgroep Globe, Het Publiekstheater, Toneelgroep Amsterdam, Theater van het Oosten, het Noord Nederlands Toneel, Het Nationale Toneel, Het Toneel Speelt en Orkater. Ze werd onderscheiden met de Colombina voor haar vertolking van Sonja in Oom Wanja (1969). Voor haar titelrollen in Hedda Gabler (1972) en Groot en Klein (1981) ontving ze de prestigieuze Theo d’Or. In 2002 ontving ze Het Gouden Beeld voor haar rol van Els Tegenkamp in de verfilming van Familie. In 2011 was ze te zien als Koningin Wilhelmina in de musical Soldaat van Oranje.

Naast Frank Sanders en Petra Laseur zullen Robin van den Heuvel, Christian Seijkens, April van Amelsvoort, Martijn Noort en Jochem Smit in de voorstelling meespelen.

Rondom het Rembrandtplein speelt komende juni drie try outs in Bussum en is daarna slechts 11 keer in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam te zien.

Première
7 juni 2018
Dernière
1 juli 2018
Producent
Homemade Productions
Meer over Rondom het RembrandtpleinAnder nieuws over Rondom het Rembrandtplein
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda