PAW Patrol Live! komt terug voor een show in Nederland en België

17 mei 2022, 12:37 - Redactie
PAW Patrol Live! komt terug voor een show in Nederland en België

Geen klus te groot, geen pup te klein! Na het grote succes in 2019, komt de grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live! De Grote Race terug naar selectief aantal grote theaters in Nederland en België. Ter voorbereiding zijn is de cast en crew nu begonnen met repeteren. Om hun terugkeer te vieren werden zij getrakteerd op een smakelijke taart.

Klaar voor actie?! In PAW Patrol Live! ontmoeten kinderen en hun families al hun favoriete PAW Patrol Pups en gaan ze samen met hen op een heldhaftig, muzikaal avontuur. In deze theatervoorstelling is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv- serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups.

De grootse voorstelling PAW Patrol Live! De Grote Race is een unieke beleving voor kinderen en hun familie. De voorstelling is van 5 juni tot en met 11 september 2022 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België.

Première
27 juli 2019
Dernière
23 september 2023
Producent
Van Hoorne Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over PAW Patrol Live!keyboard_arrow_rightAnder nieuws over PAW Patrol Live!
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda