Pants Down Circus verandert je beeld van circus voor altijd

2 december 2016, 14:56 - Redactie
Pants Down Circus verandert je beeld van circus voor altijd

Het traditionele beeld van circus moet ook anders kunnen. Dit is wat de vier creatieve en energieke artiesten van Pants Down Circus moeten hebben gedacht toen ze deze show gingen maken.

Het Australische viertal laat je met de verrassende mix van circus, comedy, rock en thrills de grote tent en de rode neus al snel vergeten. Ze brengen met Pants Down Circus een spectaculaire avond voor jong en oud. Deze moderne circusvoorstelling is van 14 december tot en met 8 januari te zien in verschillende theaters door Nederland.

Op de opzwepende muziek en mashups van rockbands als Aerosmith, AC/DC, Queen, Metallica en Bon Jovi brengen de vier artiesten een unieke mix waarbij ze het publiek kennis laten maken met een ander soort circus. Ongekende lenigheid en spierkracht van het Pants Down Circus, dat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende de avond.

Dé hit van de Australische Fringe-festivalsBekroond met de ‘Best Circus Award’ (Melbourne, 2012) en Runner Up ‘People’s Choice Award’ (Adelaide, 2013). Meer informatie en de volledige speellijst zijn te vinden op www.wereldtheater.com. Tickets voor Pants Down Circus verkrijgbaar via de verschillende theaters.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda