Pandora Werktheater presenteert Flight444

4 mei 2018, 10:13 - Redactie
Pandora Werktheater presenteert Flight444

Op 1, 2 en 3 juni speelt het gezelschap Pandora Werktheater in het Polanentheater in Amsterdam de voorstelling Flight444. Het script werd geschreven door Panda van Proosdij en is gebaseerd op drie filmscripts met het thema vluchten. Ze voegde hier een gevarieerde mix van bestaande muzieknummers aan toe (van musical, pop, modern klassiek tot Nederlandstalig/kleinkunst) die allen zo toepasselijk zijn in het script dat het lijkt alsof ze speciaal voor deze voorstelling geschreven zijn.

Het resultaat is een zinderende en absurdistische totaalmuziektheatervoorstelling die alle zintuigen prikkelt en je als publiek niet onberoerd zal laten. De regie is ook in handen van Panda van Proosdij. De live band staat onder leiding van Mervyn Groot en de arrangementen zijn van Richard Fitzhugh. Daan Smits is betrokken als vocal coach.

Flight444 laat 12 volgers zien met 0 likes. Ze zijn niemands prioriteit: secundair, niet beschermd. In de vorm van 3 kwartetten vliegen ze tegen de muur op. In een poging vooruit te komen, of het leven te laten voor wat het is. Vluchtend banen ze zich een weg door middelmatigheid, onrust en naïviteit – zoekend naar betekenis.

Pandora werktheater is een collectief van 12 performers die onder leiding van Panda van Proosdij middels een leertraject opgeleid worden tot totaalperformer. Hierbij raken ze in zowel dans, spel als zang even goed getraind.

Voor de kostuums, licht én geluid voor Flight444 is Pandora Werktheater een crowdfundingsactie gestart via Voordekunst. Doneren kan vanaf €10,- via voordekunst.nl en er worden diverse ludieke tegenprestaties geboden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda