Villa Thalia wordt grootste snoephuisje van Rotterdam

3 mei 2018, 21:45 - Redactie
Villa Thalia wordt grootste snoephuisje van Rotterdam

Op veler verzoek presenteert Villa Thalia op zondagmiddag 27 mei opnieuw een eigentijdse bewerking van een wereldberoemd sprookje. Voor het bekende verhaal van Hans en Grietje wordt de bekende uitgaansclub aan de Rotterdamse Kruiskade voor één dag omgetoverd tot het “Knibbel, knabbel, knuisje’ snoephuisje van Rotterdam.

Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos is speciaal bewerkt tot een avontuurlijke sprookjesshow in een nieuw jasje. Temidden van een suikerzoet 360 graden decor met talloze spectaculaire effecten geniet de bezoeker van scherpe humor én bekende meezingliedjes van o.a. Nick & Simon, André Hazes, K3 en Kinderen voor Kinderen. Een verrassende aaneenschakeling van onverwachtse wendingen en hilarische scènes vol bijzondere karakters, bezorgen jong en ouder telkens de tranen van het lachen.

Er was eens... een Rotterdams gezin. Als vader zijn kinderen niet langer kan onderhouden besluit hij om Hans en Grietje in de stad achter te laten. Na dagen lopen komen de kinderen terecht bij een bijzonder huisje in het midden van het bos. Alles is van snoep, koek en lekkernij. Het lijkt erop dat Hans en Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Wat zij niet weten is dat de zo vriendelijk ogende oma in werkelijkheid een gemene vrouw is en hele andere plannen voor Hans en Grietje heeft. Dan begint het avontuur pas echt.

Kom verkleed

Sprookjes in Thalia met Hans en Grietje is een regelrechte familiebelevenis. Kom zondag 27 mei verkleed naar Villa Thalia. Het ‘Sprookjes Schmink Team’ staat paraat om je om te toveren tot een echte prins, prinses, of misschien wel een heks of stoere piraat. Na afloop van de show kunnen de jonge bezoekers met alle spelers op de foto en nog even lekker swingen tijdens de Sprookjes Afterparty. En voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen, wordt na afloop in De Beurs een speciaal Sprookjesdiner geserveerd.

Voor ‘Sprookjes in Thalia’ wordt alles uit de kast gehaald. Theatraal en vocaal vuurwerk, spectaculaire acts en heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd door spelers die hun sporen hebben verdiend in de wereld van live entertainment, muziek en musical. Hans en Grietje wordt gespeeld en gezongen door onder andere Diederick Ensink, Marcella Heukels, Sven Nigel Blom, Roos van Breukelen en Manon Prins.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda