Ook Stefan de Kogel in Mamma Mia!

18 december 2023, 10:32 - Redactie
Ook Stefan de Kogel in Mamma Mia!
Foto: Roy Beusker

Vandaag kondigen producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf aan dat musicalacteur Stefan de Kogel vanaf eind december gemiddeld een keer per week René van Kooten zal vervangen als Sam in Mamma Mia!

Artistiek producent Hans Cornelissen: "Ingegeven door het enorme succes van onze versie van Mamma Mia! zijn er door mijn compagnon Ruud de Graaf dermate veel voorstellingen bijgeboekt, dat het verstandig is wat extra krachten voor sommige grote rollen aan te trekken. Stefan de Kogel speelde voor ons eerder sterke hoofdrollen in de De Jantjes en in Volendam, de musical. Ook stond hij in Het meisje met het rode haar, De Zangeres zonder naam en Heerlijk duurt het langst. De afgelopen jaren was Stefan vooral actief als leadzanger van de band Nederpop All Stars. Het is heel leuk dat hij nu weer bij ons terug is als alternate van René van Kooten"

De hoofdrollen in Mamma Mia! zijn onder andere weggelegd voor Brigitte Heitzer (Donna), Soraya Gerrits (Sophie), René van Kooten (Sam), Carolina Dijkhuizen (Tania), Samir Hassan (Sky), Wieneke Remmers (Rosie), Barry Beijer (Phil) en Dennis Willekens (Harrie).

De vernieuwde versie van Mamma Mia! is tot april in meer dan twintig theaters te zien.

Première
10 september 2023
Dernière
21 april 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda