Musical: Zangeres zonder Naam

Zangeres zonder Naam
Première
21 november 2011
Dernière
28 april 2012

Verhaal

De intieme muzikale theatervoorstelling De Zangeres zonder Naam is een reis door het bewogen leven van Mary Servaes-Bey, een grimmig sprookje tussen kunst en kitsch over een fenomeen dat in haar leven vele hoogte- en dieptepunten meemaakte. De volkszangeres vocht zich vanuit haar armoedige omstandigheden omhoog naar de absolute top en verkocht miljoenen platen.

In het verhaal auditeert een meisje voor de voorrondes van een televisietalentenjacht met een liedje van de Zangeres Zonder Naam. Het arme kind wordt onsympathiek bejegend door de vileine juryleden en in de 'wachtkamer' gezet. Daar openbaart Mary Servaes zich in de gedachtewereld van het meisje en ontvouwen zich de essentiële en meest opmerkelijke fases en gebeurtenissen uit het leven van de Zangeres zonder Naam. Daarin komen uiteraard de belangrijkste mannen uit haar leven voorbij, zoals haar echtgenoot Sjo Servaes, haar ontdekker en manager Johnny Hoesen de trouwste fan van Mary Servaes, de zogenaamde Lieve Jongen, die al tijdens haar leven zelf ook als Zangeres zonder Naam optrad.

In deze deels biografische, deels fictieve vertelling blijft ook het meisje haar rol 'spelen'. Totdat zij zich uiteindelijk realiseert dat zij niet zoveel over heeft voor het maken van een carrière als Mary Servaes.

En dan is zij degene die, samen met haar trouwste fan, de Zangeres ervan doordringt dat ze koninklijke begrafenis heeft gekregen, en dat het einde van haar leven triest en eenzaam was. Mary's antwoord zit, hoe kan het anders, in een lied.

Foto's

Zangeres zonder Naam
Zangeres zonder Naam
Zangeres zonder Naam
Zangeres zonder Naam
Zangeres zonder Naam
Zangeres zonder Naam

Bron: Roy Beusker

Video

Cast

Mary Servaes
Sjo Servaes & Johnny Hoes
Lieve Jongen & Jurylid
Rudolf & Jurylid
Boekhouder & Jurylid
Huishoudster
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downMusicals

Aladdin
Stage Entertainment
Diana & Zonen
MediaLane
TINA – De Tina Turner Musical
Stage Entertainment
Titanic
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer musicals

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Willem Junior
Locatie: De Speeldoos
Datum: 07-11-2021
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda