On Your Feet! vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater als opvolger The Bodyguard

9 januari 2017, 19:53 - Redactie
On Your Feet! vanaf oktober te zien in het Beatrix Theater als opvolger The Bodyguard

Stage Entertainment Nederland brengt de Broadway musical On Your Feet! vanaf oktober in het Beatrix Theater als opvolger van The Bodyguard. Gloria Estefan en haar man Emilio brengen deze week een bezoek aan Nederland om de musical te presenteren aan het Nederlands publiek. Nederland is het eerste land na de Verenigde Staten (Broadway) waar de musical te zien zal zijn. De audities zijn inmiddels gestart.

De feelgood musical On Your Feet! vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat alle Latin popsongs die Gloria Estefan bekend hebben gemaakt, zoals Conga, Get On Your Feet en Rhythm is Gonna Get You.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Ik ben enorm blij dat wij de licentierechten hebben verkregen om Emilio en Gloria Estefan’s musical On Your Feet! te produceren. Ik heb de show het afgelopen jaar een aantal keer bezocht op Broadway en het is een onweerstaanbare voorstelling die het publiek letterlijk ‘on their feet’ krijgt. De musical vertelt het inspirerende verhaal van Emilio en Gloria Estefan, met natuurlijk de onmiskenbare hits van Gloria Estefan. Door het Latin dansspektakel levert dit een kleurrijke show op met Zuid-Amerikaanse invloeden. Ik weet zeker dat we hier in Nederland de hits van Gloria Estefan en Miami Sound Machine allemaal mee kunnen zingen!”.

Na succesvolle try-outs in Chicago ging On Your Feet! op 5 november 2015 in première op Broadway. De regie is in handen van Jerry Mitchell, die eerder ook Kinky Boots regisseerde. De choreografie is verzorgd door Sergio Trujillo, hij was ook verantwoordelijk voor de choreografie van onder andere Jersey Boys. Het script is van de hand van Alexander Dinelaris, die eerder het script van The Bodyguard schreef.

On Your Feet! is vanaf 18 oktober te zien in het Beatrix Theater en gaat op zondag 29 oktober in première. De kaartverkoop zal aanstaande donderdag (12 januari) starten.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de laatste show van The Bodyguard gespeeld zal worden zo heeft Stage Entertainment aan Musicalweb.nl laten weten.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over On Your Feet!keyboard_arrow_rightAnder nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda