Oase Bar in Rotterdam trekt 25.000 bezoekers

29 september 2016, 10:58 - Redactie
Oase Bar in Rotterdam trekt 25.000 bezoekers

Afgelopen zondag was het zover, de laatste Oase Bar in het Oude Luxor Theater. De serie voorstellingen in Rotterdam werd gepast afgesloten met populaire gasten van de tournee: Richard Groenendijk, Martin van Waardenberg en Lee Towers. Deze slot-show die nog maar pas geleden werd aangekondigd was net als alle andere shows volledig uitverkocht en zorgde ervoor dat De Oase Bar dit weekend haar 25.000e bezoeker in Rotterdam mocht ontvangen.

Dat de show zo’n succes zou worden hadden het Luxor Theater en de producenten Bastiaan Ragas en Henrieke van Engelenburg niet durven dromen. Samen creëerden ze een nieuwe versie van Een avondje in de Oase (het oorspronkelijk idee van Harry-Jan Bus en Rachél van Olm). Met Gerard Cox en Joke Bruijs als hoofdrolspelers en elke avond andere gastartiesten bleek deze nieuwe show een schot in de roos. Een avond puur variété en door de gastartiesten zo afwisselend dat een groot deel van het publiek de show zelfs meerdere malen heeft bezocht.

Het Luxor Theater heeft als doel elk jaar een Rotterdams verhaal op de planken te brengen en investeert daarom in producties als co-producent om dat mogelijk te maken. Na De Oase Bar in het oude Luxor Theater zal komend seizoen het nieuwe Luxor Theater toneel bieden aan De Marathon. De gelijknamige film was in 2012 een groot succes in bioscopen door heel Nederland en wordt nu voor het eerst gebracht in het theater. De voorstelling (in regie van Job Gosschalk en met muziek van Thomas Acda) gaat op 17 maart 2017 in première in Rotterdam.

Première
19 maart 2017
Dernière
26 november 2017
Producent
MORE Theater Producties
keyboard_arrow_rightMeer over De Marathonkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over De Marathon
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda