NKT Theaterschool brengt de musical Koekoeksjong

11 mei 2019, 14:57 - Redactie
NKT Theaterschool brengt de musical Koekoeksjong

De NKT Theaterschool brengt volgende maand de musical Koekoeksjong in Purmerend. De musical heeft een vaste cast van 42 NKT-talenten en een wisselend ensemble van bijna 200 extra NKT-leerlingen die samen zingen, dansen en acteren.

De nieuwe musical Koekoeksjong gaat over dromen en teleurstellingen. Over acteren in een soapserie en over een jongen die Valentijn heet. Omdat zijn ouders overleden zijn, woont Valentijn bij zijn oom en tante in huis. Op een dag helpt hij zijn neef Daan, met het voorbereiden van een auditie voor een rol in de soapserie ’Drakenbloed’. En die dag zal zijn leven veranderen. Want het leven is soms net een soap. En waarom hoort Valentijn toch steeds koekoeksgeluiden?

De musical is geschreven en geregisseerd door artistiek leider Jeroen Man en dit is zijn vijftiende productie voor de NKT Theaterschool. De muziek is gemaakt door componist Fons Merkies. Fons was eerder verantwoordelijk voor de muziek van De luizenmoeder, de musical Turks Fruit en diverse films waaronder All Stars en De Tweeling.

De musical Koekoeksjong is vanaf ‪20 juni t/m 23 juni‬ en 27 t/m ‪30 juni‬ te zien in theater de Purmaryn in Purmerend.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda