Nieuwe versie The Full Monty in seizoen 2017 – 2018

6 juli 2016, 11:34 - Redactie
Nieuwe versie The Full Monty in seizoen 2017 – 2018

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment zal in het seizoen 2017 - 2018 The Full Monty naar de Nederlandse theaters gaan brengen.

De producent bracht een aantal jaar geleden al The Full Monty met op dat moment rollen voor onder andere Charly Luske, Zjon Smaal, Bettina Berger en Ellen Evers.

De versie die in het seizoen 2017 - 2018 op de planken zal worden gebracht betreft echter geen reprise maar het gaat om een volledig nieuwe versie van de musical die momenteel in ontwikkeling is zo heeft de producent aan Musicalweb.nl laten weten.

Wanneer de nieuwe versie van de hitmusical precies te zien zal zijn in de theaters is nog niet duidelijk, ook over de castleden is op dit moment verder nog niets bekend.

Verhaal

The Full Monty is gebaseerd op de Britse komediefilm uit 1997 die gaat over zes werkloze metaalarbeiders die besluiten om een striptease-act te gaan doen om geld te verdienen. De film wist een Oscar te winnen voor beste muziek en daarnaast werd de film genomineerd voor Oscars voor beste film, regie en scenario.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda