Audities: Dino Experience Liveshows

7 juli 2016, 09:11 - Redactie
Audities: Dino Experience Liveshows

Voor de nieuwe theaterproductie Dino Experience Liveshow is Michel van 't Ende Producties op zoek naar acteurs, actrices en poppenspelers. Vanaf komend theaterseizoen (november 2016 – maart 2017) zal de dinosaurus show gaan touren door het land. Er zijn diverse rollen beschikbaar waaronder: Avonturier, Ranger, Professor, Slechterik, Handlanger, Peter Panda en Dinosaurus T-REX.

Avonturier (v)

Voor de rol van Avonturier zijn we op zoek naar een vrouw in de leeftijd van 18-35 jaar. De avonturier is een enthousiast persoon die heel erg nieuwsgierig is en veel wilt leren over dinosaurussen

Ranger (m)

Voor de rol van Ranger wordt een man gezocht in de leeftijd van 18-35 jaar. De ranger woont en werkt bij de Dino Experience. Hij is een echte allesweter op het gebied van dinosaurussen.

Slechterik (v)

Voor de rol van Slechterik wordt er gezocht naar een vrouw in de leeftijd van 18-35 jaar. De slechterik wilt heel graag rijk worden met diamanten en gouden kettingen, maar daarvoor zal ze eerst iets moeten stelen van de avonturier.

Handlanger (m)

Voor de rol van Handlanger wordt er gezocht naar een man in de leeftijd van 18-35 jaar. De handlanger is de linkerhand van de slechterik. Alleen begrijpt hij niet altijd alles, een dommerik die nog wel eens een corrigerend tikje kan krijgen. Komische timing is een pre.

Professor (m)

Voor de rol van Professor wordt er gezocht naar een man in de leeftijd van 18-40 jaar. De professor vind altijd weer iets nieuws uit op het gebied van technologie, maar hij maakt ook wel eens een foutje, als dat maar goed gaat.

Peter Panda (m/v)

Voor de rol van Peter Panda wordt er gezocht naar een man of vrouw in de leeftijd van 18-30 jaar. Peter panda is een lieve pandabeer. Dit is een handpop die naar alle waarschijnlijkheid live gesproken gaat worden.

Dinosaurus T-REX (m/v)

Voor de rol van dinosaurus T-REX wordt er gezocht naar een man of vrouw in de leeftijd van 18-40 jaar. De T-REX wordt bediend door een poppenspeler in het kostuum zelf. Het is een fysieke zware inspanning, maar het resultaat is dan ook verbluffend.

Eisen

  • Je bent minimaal 18 jaar oud.
  • Je bent flexibel in je werkdagen/werktijden. Zo kun je doordeweeks, in het weekend maar ook op feestdagen en vakanties worden ingezet.
  • Je kan je goed inleven in de rol van het character dat je speelt.
  • Je vind het leuk om in een team te werken.
  • Je hebt gevoel voor ritme en timing.
  • ZZP’er zijn is een pluspunt, indien je geen eigen onderneming hebt wordt je uitbetaald door middel van een verloningsbedrijf (tentoo, raakvlak, o.i.d.). Je zult niet bij ons in loondienst treden.
  • Voor alle rollen behalve de Dinosaurus T-REX is het van belang dat je basisvaardigheden zang en dans beheerst.

Algemene informatie

Heb jij interesse en herken jij je in een van de bovenstaande rollen? Stuur dan een e-mail met C.V. + motivatie + foto van jezelf, naar info@michelvantende.nl onder vermelding van het onderwerp: Auditie Dino Experience Liveshow. Vermeld ook in de e-mail welke rollen je voorkeur hebben. De inschrijving zal op 10 augustus sluiten.

Van alle aanmeldingen wordt er een voorselectie gemaakt waarna de geselecteerde kandidaten uitgenodigd worden voor een auditie. De auditiedag zal plaatsvinden aan het einde van augustus en wordt later nog aan de kandidaten kenbaar gemaakt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda