Nieuwe single Hermand Brood gepresenteerd, belangrijk onderdeel voorstelling Chez Brood

29 december 2015, 12:16 - Redactie
Nieuwe single Hermand Brood gepresenteerd, belangrijk onderdeel voorstelling Chez Brood

Tijdens de presentatie eerder deze maand van Chez Brood, de theatervoorstelling over Herman Brood, is een nieuwe single van Brood gepresenteerd. Voor het nummer When I Get Home, dat een belangrijke rol in de voorstelling heeft, maakte dochter Lola Brood de hoes.

Stefan Rokebrand, die Brood speelt in het stuk, vertolkte in Paradiso een versie van het nummer in aanwezigheid van de familie Brood. Naast de presentatie van de single ontving Rokebrand uit handen van Xandra Brood een paspoort van de kunstenaar en muzikant, die in 2016 70 jaar zou zijn geworden. In een filmpje, hieronder te zien, zagen de aanwezigen hoe Rokebrand zich inleeft in zijn rol met een tatoeage die hij van Henk Schiffmacher kreeg.

20151210_persdag_cb

Door de grote betrokkenheid van weduwe Xandra, dochter Lola en zus Beppie Brood is Chez Brood een eerlijk en liefdevol portret waarin precaire onderwerpen niet worden gemeden. Bart Chabot schreef het script voor een voorstelling waarin we Herman, naast junk en rebel, ook leren kennen als vader en echtgenoot.

Een voorstelling waarin hits als Saturday Night, My Way en Never Be Clever uiteraard voorbij komen, live gespeeld door een band onder leiding van Jan Rot. Met Stefan Rokebrand als Herman Brood, Owen Schumacher als Bart Chabot en Tibor Lukács als Jules Deelder. Het stuk wordt geregisseerd Victor Löw.

Chez Brood is vanaf januari in het hele land te zien en gaat op 4 februari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
4 februari 2016
Dernière
18 juni 2016
Producent
Bos Theaterproducties
Meer over Chez Brood Ander nieuws over Chez Brood
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda