Nieuwe namen voor de cast van Daens

12 augustus 2021, 08:04 - Redactie
Nieuwe namen voor de cast van Daens

Na een gedwongen pauze van meer dan anderhalf jaar werden vorige week de voorstellingen van Daens, de musical terug hervat in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Vandaag kondigt Studio 100 een aantal nieuwkomers aan die de cast dit najaar aan de cast zullen worden toegevoegd. Omdat er heel wat voorstellingen ingehaald moeten worden zijn er dan ook extra acteurs aangetrokken die hun rol zullen afwisselen met de huidige cast.

Het gaat om acteur Tom Audenaert die zijn musicaldebuut maakt en in de huid kruipt van priester Ponnet, een rol die momenteel gespeeld wordt door Peter Thyssen. Roger Bolders zal voor de rol van Bisschop Stillemans afwisselen met Jo De Meyere. Ook Walter Baele, Marc Coessens en Ludo Hoogmartens worden aan de cast toegevoegd.

Op 21 februari 2020 ging de nieuwe versie van de succesmusical Daens in première. Na amper 1 week moesten de voorstellingen echter al gestaakt worden. Na een verplichte pauze van 17 maanden werden de voorstellingen vorige week terug hervat. Onder aanvoering van hoofdrolspeler Peter Van de Velde krijgt het publiek een aangrijpende voorstelling te zien met een cast die er ongelooflijk veel zin in heeft om weer voor publiek te mogen spelen. De muziek van Dirk Brossé werd ingespeeld door het 60-koppig Symfonieorkest Vlaanderen.

Momenteel zijn er opnieuw tickets beschikbaar voor voorstellingen tot en met december.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda