Nieuwe namen van het ensemble van Aladdin aangekondigd

5 augustus 2021, 11:07 - Redactie
Nieuwe namen van het ensemble van Aladdin aangekondigd

Stage Entertainment kondigde gisteren de eerste castleden aan van het ensemble van Aladdin. Vandaag is het tijd voor een volgende aankondiging van castleden. Morgen volgen de laatste namen.

Als eerste is Shanna Michelle Slaap ensemble en cover Jasmine, Gino Korsèl is ensemble, cover Iago en cover Omar, Marnix Lenselink is ensemble en cover Kassim, Shay Lachman is ensemble en cover Aladdin, Mickey Vermeer is ensemble en waarzegster, Nigel Brown is ensemble, cover Geest en cover Kassim, Juliann Ubbergen is standby Geest en standby Babkak, Sander van Voorst tot Voorst is standby Jafar en standby Sultan en Daniel Vissers is ensemble.

De hoofdcast van Aladdin bestaat uit Jonathan Vroege, Keoma Aidhen, Stanley Burleson, Michel Sorbach, Roberto de Groot, Darren van der Lek, Jermaine Faber, Dave Rijnders en Florian Avoux.

De musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is vanaf half september te zien in het Circustheater waar momenteel nog The Sound of Music draait.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: 14 de musical
Locatie: AFAS Theater
Datum: 25-09-2021
Tijd: 17:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda