Frank Snoeks als sportverslaggever in Willem Junior

4 augustus 2021, 14:29 - Redactie
Frank Snoeks als sportverslaggever in Willem Junior

Vanaf september brengt STENT Producties de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling Willem Junior naar het theater en op school. NOS sportverslaggever Frank Snoeks is op speciaal verzoek de studio in gedoken en zal iedere voorstelling te horen zijn met zijn bekende stem als voetbalcommentator.

Willem Junior vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem (Luuk Haaze) en Jan (Merijn Oerlemans) die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze Grootste Nederlander Aller Tijden. In de voorstelling zal Frank Snoeks op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tachtigjarige Oorlog.

Snoeks leende als voetbalslaggever zijn herkenbare stem aan vele wedstrijden in de Nederlandse Eredivisie, UEFA Cup, Europacup II, UEFA Champions League en de eindtoernooien van de landenteams. Hij gaf commentaar bij maar liefst acht EK’s en acht WK’s, onlangs heeft hij aangegeven te stoppen als voetbalcommentator bij de EK’s en WK’s.

Komend seizoen is hij wel te horen bij de Eredivisie, de WK-kwalificatiewedstrijden van Oranje en dus vanaf 11 september in Willem Junior. De voorstelling is t/m mei 2022 te zien in theaters door heel Nederland.

Première
7 november 2021
Dernière
3 juni 2024
Producent
STENT
Meer over Willem Junior Ander nieuws over Willem Junior
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda