Nieuwe musical Obaia van ZOO Antwerpen geannuleerd

26 november 2021, 17:09 - Redactie
Nieuwe musical Obaia van ZOO Antwerpen geannuleerd

ZOO Antwerpen annuleert de nieuwe musical Obaia als gevolg van de coronacrisis. De nieuwe musical zou vanaf volgend voorjaar te zien zijn in de Koningin Elisabethzaal. ZOO Antwerpen heeft de onderstaande verklaring gegeven over het annuleren van Obaia.

"We beleven momenteel de vierde coronagolf op rij en opnieuw neemt de overheid extra beperkende maatregelen. Onzekerheid is troef. ZOO Antwerpen neemt dan ook geen verder risico en annuleert, met oprechte pijn in het hart, musical OBAIA.

We geloven dat we nog een tijdje de impact van het coronavirus zullen merken, op heel wat vlakken. Daarom kozen we ervoor om deze musical te annuleren en niet te verplaatsen. De planning en de ruimte in de agenda van de Koningin Elisabethzaal was niet haalbaar eerder dan 2024 en dat lijkt ons dan weer te ver weg en draagt te veel onzekerheden in zich.

Uit respect voor de acteurs, alle betrokken kunstenaars, musici en dansers wilden we daarom snel duidelijkheid scheppen. Iedereen krijgt uiteraard de gekochte tickets terugbetaald. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda