Nieuwe castleden voor TINA – De Tina Turner Musical

3 augustus 2022, 11:13 - Redactie
Nieuwe castleden voor TINA – De Tina Turner Musical
Foto: Roy Beusker

Nadat gisteren een aantal nieuwe castleden aan werden gekondigd voor Aladdin is er vandaag castnieuws over TINA - De Tina Turner Musical. Nieuw toegevoegd aan de cast zijn: Tjindjara Metschendorp, Dieter Spileers, Giovanni van Gom, Sanne Groenen, Pelé Yearwood, Quincy Sedney, Jill Tjin Asjoe en Melissa Otten.

Tjindjara Metschendorp maakt deel uit van The Ikettes, het ensemble, is cover Tina en cover Alline. Dieter Spileers speelt Erwin Back, behoort tot het ensemble en is cover Roger Davies. Giovanni van Gom is Craig, behoort tot het ensemble en is cover Richard. Sanne Groenen behoort tot het ensemble en is cover Rhonda. Pelé Yearwood behoort tot het ensemble, Quincy Sedney is swing, cover Raymond en assistant Dance Captain, Jill Tjin Asjoe is swing en cover Alline en Melissa Otten is swing.

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over Tina Turner, geproduceerd in samenwerking met de zangeres zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de Queen of Rock-‘n-Roll – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda