Nieuwe castleden voor Aladdin de Musical

4 januari 2023, 17:23 - Redactie
Nieuwe castleden voor Aladdin de Musical

Vandaag zijn een aantal nieuwe castleden aangekondigd voor Aladdin de Musical in het Circustheater in Scheveningen. De nieuwe castleden zijn: Tommy Luyben, Rafaël van der Maarel, Fernando Morales, Nassim Soussani, Gyman Reeb, Kor Bron, Derick Pieter, Stijn Holewijn, Ryan Berkman, Eva Berhitu, Zoë van Zadelhoff, Niko Wirachman, Noey Viereck, Ian Oswald en Darcey Roosenboom.

Tommy Luyben is Iago, Rafaël van der Maarel speelt stand-by Geest en Babkak, Fernando Morales is ensemble, Nassim Soussani is Abdullah en ensemble, Gyman Reeb is ensemble, Kor Bron is ensemble, Derick Pieter is Abdullah en ensemble, Stijn Holewijn is enemble, Ryan Berkman is ensemble, Eva Berhitu is kamermeisje en ensemble, Zoë van Zadelhoff is enemble, Noey Viereck is ensemble, Ian Oswald is ensemble en swing, Niko Wirachman is ensemble en Darcey Roosenboom is ensemble.

Alle nieuwe castleden beleven op woensdagavond 11 januari hun première in Aladdin. De musical is nog te zien in het Circustheater tot en met zondag 26 februari.

Première
26 september 2021
Dernière
26 februari 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aladdin (2021)Ander nieuws over Aladdin (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda