Nieuwe cast Spring Awakening bekend

4 november 2021, 09:37 - Redactie
Nieuwe cast Spring Awakening bekend
Foto: Neeltje Knaap

OpusOne en DeLaMar West hebben vandaag de deels nieuwe cast van de musical Spring Awakening bekend gemaakt. De volwassen rollen worden in deze succesvolle theaterproductie gespeeld door Wil van der Meer en Marisa van Eyle. Afgelopen zomer zorgde Spring Awakening in het nieuwe theater DeLaMar West al voor uitverkochte zalen en lovende reacties, waarna werd besloten om deze wereldwijd bekroonde voorstelling vanaf 24 december met een nieuwe cast terug te laten keren naar dit theater.

In DeLaMar West in Amsterdam zullen er twintig voorstellingen van Spring Awakening te zien zijn. Naast de volwassen acteurs bestaat de cast uit de volgende jonge talenten: Luuk Haaze (Melchior), Apollonia van den Brand (Wendla), Juul van de Laar (Moritz), Emily White (Ilse), Lot Berendse (Martha), Jeroen Sigterman (Hänschen), Philip Krom (Ernst), Daan van Dalen (Georg), Sterre-Luna Zangirolami (Thea), Rick Bok (Otto) en Jip Verdellen (Anna). De voorstelling wordt geregisseerd door Koen van Dijk en de vertaling is van Daniël Cohen. Muzikale leiding is in handen van Ezra van Nassauw en de choreografie is gemaakt door Roy Jonathans.

Wil van der Meer is een zeer ervaren acteur die in grote succesvolle series en films heeft gespeeld als Sint, Het Diner, Tita Tovenaar en Karakter en o.a. al bij OpusOne op het toneel heeft gestaan in de Amsterdamse serie en tournee van Sweeney Todd. Marisa van Eyle heeft in tientallen films en series gespeeld, waaronder Zwartboek, Alles is Liefde en Abeltje. In Soldaat van Oranje, de Musical speelde ze jarenlang de rol van koningin Wilhelmina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda