Nieuwe cast Spring Awakening bekend

19 maart 2023, 11:36 - Redactie
Nieuwe cast Spring Awakening bekend
Foto: Liza Kollau

OpusOne heeft vandaag de nieuwe cast van de musical Spring Awakening bekendgemaakt. Dave Rijnders, Sterre Verschoor, Juul van de Laar, Shay Lachmann en Sterre Luna Zangirolami waren al in de eerste versie te zien. Nieuw in de cast zijn Silvana Rocha, Valerie Lai, Josy Gruijter, Arnout Bultje, Menno Dekker en Tom Di Scala. De volwassen rollen worden in deze succesvolle theaterproductie gespeeld door Ad Knippels en Wieneke Remmers en Bas van Rijswijk is swing.

Spring Awakening is al twee keer eerder te zien geweest in DeLaMar West. Na dit succes is er besloten om met deze gedurfde musical vol jonge talenten het land in te gaan. Vanaf 19 april begint de productie in het Maastheater in Rotterdam gevolgd door series in Tilburg, Nijmegen en Amsterdam. Een afsluitende serie voorstellingen in Leeuwarden, Spijkenisse, Maastricht, Zwolle, Goes, IJmuiden en Weert complementeert deze tournee.

De voorstelling is geregisseerd door Koen van Dijk in een vertaling van Daniël Cohen. De muzikale leiding is in handen van Ezra van Nassauw en de choreografie is gemaakt door Roy Jonathans.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda