Nederlandse Marije Plat zorgt voor primeur op het ijs van Disney On Ice

7 december 2023, 09:08 - Redactie
Nederlandse Marije Plat zorgt voor primeur op het ijs van Disney On Ice
Foto: Disney

Disney On Ice keert na vier jaar afwezigheid terug naar Nederland. Van vrijdag 22 december tot en met zaterdag 30 december is de nieuwe show Disney On Ice presenteert Durf te Dromen te zien in Jaarbeurs Utrecht. De show wordt extra bijzonder met de Nederlandse Marije Plat in de cast. Marije maakt hiermee als allereerste Nederlands schaatstalent haar opwachting op het magische ijs van Disney On Ice in Nederland.

Marije Plat (26) uit Heerenveen begon haar schaatscarrière toen ze zeven jaar was. In de jaren daarna sleepte ze meerdere prijzen binnen in Nederlandse competities. In 2016 debuteerde ze op het ijs van Disney On Ice in het ensemble van de Frozen-show. Dit jaar maakt ze voor het eerst haar opwachting in de cast van Disney On Ice presenteert Durf te Dromen.

Marije: “Ik ben heel blij en vereerd om deel uit te mogen maken van de cast van Disney On Ice. Ik krijg de kans om over de hele wereld te reizen en te doen wat ik het allerliefste doe, namelijk; schaatsen! Dit in combinatie met de magie van Disney maakt deze ervaring een droom die uitkomt. Deze droom wordt compleet met de shows in mijn thuisland, Nederland!”

De ijsshow Durf te Dromen zorgt voor een magische kerst met adembenemende schaatskunsten en de favoriete Disney-verhalen als Frozen, Vaiana, Aladdin, Coco, Belle en het Beest, De Kleine Zeemeermin, Rapunzel, De Prinses en de Kikker. De shows zijn geheel Nederlands gesproken en gezongen, met bekende stemmen uit de Disney-films. Op veler verzoek is er op zaterdagavond 23 december en donderdag 28 december een speciale Engelstalige show (OV) met de orginele voicecast.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda