Musical: De Magische Kerstbal

De Magische Kerstbal
Première
27 december 2023
Dernière
3 januari 2024
Producent
Wilminktheater

De Magische Kerstbal is een 45 minuten durende kerstvoorstelling waarbij twee getalenteerde acteurs onze jonge toeschouwers meenemen op een avontuur vol verrassingen.

Het verhaal begint in een knus huisje aan de rand van Enschede, waar een ouder met een dochter zich voorbereidt op Kerstmis. Ze zijn druk bezig met het versieren van hun huis en de kerstboom, terwijl ze vrolijke kerstliedjes zingen. Tijdens het optuigen van de kerstboom fantaseert het meisje over cadeaus.

Plotseling ontdekken ze een bijzondere kerstbal die ze nog nooit eerder hebben gezien. Deze magische kerstbal heeft de kracht om wensen te vervullen. Het meisje wenst sneeuw en een dansende sneeuwpop die tot leven komt, aangezien ze zelf geen broertjes of zusjes heeft en haar vrienden niet om de hoek wonen...

Na het wensen van cadeautjes, het botsen tegen de kerstboom en een brekende kerstbal, smelt ook de sneeuwpop. Na het lijmen van de kerstbal kan deze door zijn verloren krachten nog maar één wens vervullen. Kiest het meisje voor cadeaus of voor het terugbrengen van de sneeuwpop?

Scènefoto's

Scènefoto van De Magische Kerstbal
Scènefoto van De Magische Kerstbal
Scènefoto van De Magische Kerstbal
Scènefoto van De Magische Kerstbal

Scenefoto's: Willem van Walderveen

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda