Musical: Charley

Charley
Première
9 december 2018
Dernière
21 april 2019

Verhaal

De musical speelt zich af in de twintiger jaren in Nederland. Het is de tijd van vernieuwing, de eigenlijke eerste ‘flower-power’-tijd die Nederland kende. Alles was mogelijk. Het muffige stof van de vorige eeuw werd weggeblazen en overal werd gedanst. Het was een roerende tijd tussen twee oorlogen in. Men wist niet zo goed wat de toekomst zou brengen en zochten hoop in humor, feesten en de liefde.

Deze elementen zijn stuk op stuk te vertalen naar de huidige tijd. Het gaat allemaal wat snel, en we zijn niet zeker van onze toekomst; jong en oud. We zoeken naar saamhorigheid, maar zijn ook bang te vertrouwen. We willen geborgenheid maar zonderen ons ook eenzaam af door alleen maar naar onze telefoon te staren.

Charley, is in eerste instantie vermaak. Een avond vergeten welke ellende de dag met zich mee kan brengen. Zoals Jon het noemt: ‘een kleine vakantie’. Daarnaast is de ondertoon en de humor onmiskenbaar van deze tijd.

Cast

Charley
Jon van Eerd
Donna Lucia d'Alvadorez
Vera Mann
Ella van Vlissingen
Anne-Mieke Ruyten
Anton van Aerdenhout
Jonathan Demoor
Kolonel van Aerdenhout
Laus Steenbeeke
Lodewijk van Blaericum
Job Bovelander
Eline van Heemstede
Aimée de Pater
Olivier van Heemstede
Hugo Haenen
Celine van Heemstede
Priscilla Knetemann

Foto's

Charley
Charley
Charley
Charley
Charley
Charley
Charley

Video

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven