Audities: Stagiaires gezocht voor musical Charley van Jon van Eerd

7 september 2017, 09:22 - Redactie
Audities: Stagiaires gezocht voor musical Charley van Jon van Eerd

Een auditieoproep voor de nieuwe musical Charley van Jon van Eerd.

De musical speelt zich af in de twintiger jaren in Nederland. Het is de tijd van vernieuwing, de eigenlijke eerste ‘flower-power’-tijd die Nederland kende. Alles was mogelijk. Het muffige stof van de vorige eeuw werd weggeblazen en overal werd gedanst. Het was een roerende tijd tussen twee oorlogen in. Men wist niet zo goed wat de toekomst zou brengen en zochten hoop in humor, feesten en de liefde.

Deze elementen zijn stuk op stuk te vertalen naar de huidige tijd. Het gaat allemaal wat snel, en we zijn niet zeker van onze toekomst; jong en oud. We zoeken naar saamhorigheid, maar zijn ook bang te vertrouwen. We willen geborgenheid maar zonderen ons ook eenzaam af door alleen maar naar onze telefoon te staren.

Charley, is in eerste instantie vermaak. Een avond vergeten welke ellende de dag met zich mee kan brengen. Zoals Jon het noemt: ‘een kleine vakantie’. Daarnaast is de ondertoon en de humor onmiskenbaar van deze tijd.

​Voor deze reizende musical zoekt de producent Stagiaires (v) in de leeftijd van 18 tot en met 25 jaar. Volg je een MBO/HBO erkende theater of musicalopleiding tot uitvoerend artiest? Kan je goed kunnen zingen en dansen? Meld je dan aan.

Aanmelden kan vóór 13 september aanstaande door je CV met een recente foto (max. 1MB) te sturen naar lesley@pretpakhuis.nl. Uiterlijk 18 september zal de producent laten weten of je uitgenodigd wordt voor de audities. De audities zullen plaats vinden in Amsterdam in de week van 18 september.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda