Acteurs/Actrices:

Jonathan Demoor

Jonathan Demoor
Foto: Musicalweb - Linda Verstraten en Jonathan Demoor
Geboortedatum
15 mei 1987
Geboortestad
Brasschaat (België)

Biografie

Jonathan zette in 1998 zijn eerste stappen in het theater als Gavroche in zowel de Vlaamstalige als Franstalige versie van Les Misérables, geproduceerd door Music Hall. Een jaar later speelde hij in Rotterdam en Breda de rollen Dodger en Charlie Bates in Oliver! van Joop van den Ende Theaterproducties. In 2000 mocht hij bij Studio 100 de titelrol in de Nederlandse theatertour van Pinokkio vertolken. Op 15-jarige leeftijd was hij in Antwerpen bij Music Hall te zien als Zorrino in Kuifje & de Zonnetempel, onder regie van Frank van Laecke.

In 2006 werd Jonathan voor de bacheloropleiding Muziektheater aan het Tilburgse conservatorium aangenomen. In 2010 behaalde hij zijn diploma, startte dat jaar aan hetzelfde conservatorium zijn Master of Music en rondde deze af in 2012.

Tijdens zijn opleiding was Jonathan te zien in verscheidene rollen in de tour van Sprookjesboom de Musical van de Efteling. In het laatste jaar van zijn masteropleiding speelde hij de rol van Henry in Next to Normal van Joop van den Ende Theaterproducties.

Hierna speelde hij de hoofdrol Kleinduimpje/Duim in Sprookjesboom de Musical, een Gigagantisch Avontuur in het Eftelingtheater en was hij te zien als de understudy van Oliver Barrett IV in Love Story van Joop van den Ende Theaterproducties.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Jonathan Demoor in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downMusicals

Aida
Stage Entertainment
Les Misérables
De Graaf & Cornelissen
The Bodyguard
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
keyboard_arrow_rightMeer musicals

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda