Musicals Gone Mad in 2025 op tour(tje)

14 juni 2024, 10:35 - Redactie
Musicals Gone Mad in 2025 op tour(tje)

De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad is volgend jaar niet enkel in theater DeLaMar in Amsterdam te zien, maar ook in theater Orpheus in Apeldoorn. Afgelopen maandag speelde de populaire voorstelling slechts eenmaal in Amsterdam. De wens om vaker te spelen resulteert nu in een ‘interprovinciale’ tour.

Musicals Gone Mad wordt gezien als de Bonte Avond van de musical. Het publiek krijgt in één voorstelling een heel theaterseizoen voorgeschoteld. Zo werd dit jaar de hit uit Frozen “Let It Go” als “It Giet Oan” gebruikt voor een parodie op de musical De Tocht, vroegen Kebab, Kotelet en Karbonaatje zich af waarom ze bij Studio 100 Drie Biggetjes zijn en bestond de finale uit een hilarische 10-minutenversie van Jesus Christ Superstar.

De cast van de vrolijke voorstelling bestaat altijd uit professionele acteurs en een presentator. In het voorjaar van 2025 zullen de cast en creatives bekendgemaakt worden.

De voorstellingen zijn volgend jaar op 16 juni in theater Orpheus in Apeldoorn en op 23 juni in theater DeLaMar in Amsterdam.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda