Musicalkamp én Dancecamp bij DJMA

2 april 2018, 14:04 - Redactie
Musicalkamp én Dancecamp bij DJMA
Foto: Mcklin Fotografie

De Dutch Junior Musical Academy organiseert deze zomer voor het eerst ook een Dancecamp voor dansliefhebbers. Het jaarlijkse Musicalkamp van de Academy beleeft dit jaar haar 10-jarig jubileum.

Op kamp gaan in de zomer is inmiddels een gegeven bij de Academy; veel jongeren willen in de zomer ook bezig zijn met hun passie en op deze manier kunnen zij dit combineren met een kleine vakantie-ervaring. Er is altijd enorm veel animo voor het jaarlijkse Musicalkamp. Dit jaar gaan de jongere kinderen (7-11 jr.) op avontuur in ‘Junge Fever’ en de oudere kinderen (11+) werken aan acts uit ‘High School Musical’. Deze zomer biedt DJMA voor het eerst ook een Dancecamp aan, waarbij jongeren binnen twee dagen workshops krijgen in verschillende stijlen van diverse professionals uit het dansvak.

"Onze dansafdeling is het afgelopen seizoen explosief gegroeid, waardoor een Dancecamp ons een goede toevoeging lijkt voor ons zomerprogramma." vertelt Lyzette Havinga, mede-eigenaar van DJMA. Jongeren die geïnteresseerd zijn kunnen een kijkje nemen op www.djma.nl voor meer informatie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda