Musical met muziek van Britney Spears volgend jaar op Broadway

2 december 2022, 22:22 - Redactie
Musical met muziek van Britney Spears volgend jaar op Broadway

De nieuwe musical Once Upon a One More Time met muziek van Britney Spears komt volgend jaar naar Broadway. De try-outs beginnen in het Marquis Theatre op 13 mei en de première zal plaatsvinden op 22 juni. De wereldpremière van de musical vond afgelopen jaar in november plaats in het Shakespeare Theatre Company in Washington.

Het verhaal van de musical gaat niet over het leven van de zangeres maar het is een fictief verhaal over een boekenclub met bekende sprookjesprinsessen als leden, onder wie Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Het enige boek dat zij hebben en kunnen bespreken, is het sprookjesboek van de gebroeders Grimm, totdat zij van een goede fee het feministische boek The Feminine Mystique van Betty Friedan krijgen. Door dit boek wordt hun leven op een onverwachte manier veranderd.

In de productie worden bekende hits van Britney Spears gebruikt zoals Oops I Did It Again, Lucky, en Toxic. De zangeres zelf is verder niet betrokken bij de productie en ontwikkeling van de musical.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda