Musical de Tocht speelt unieke ochtendshow om 05:00 uur

25 januari 2024, 14:03 - Redactie
Musical de Tocht speelt unieke ochtendshow om 05:00 uur
Foto: Musicalweb

Musical de Tocht speelt op 21 februari eenmalig een speciale ochtendvoorstelling. De deuren van de foyer gaan open om 5:00 uur, dezelfde tijd waarop de echte Elfstedentocht van start gaat wanneer hij ooit weer doorgaat, de voorstelling start om 6:00 uur. “We willen de magie doorgeven aan de volgende generatie en die magie wordt nog eens extra versterkt door de show ’s ochtends vroeg te spelen. Het maakt de elfstedenbeleving compleet en de ervaring onvergetelijk”, aldus artistiek directeur Madelène van Beuzekom.

Voor het eerst in de geschiedenis van musicals wordt een voorstelling zo vroeg in de ochtend opgevoerd. Inmiddels zijn er al meer dan 500 tickets voor deze bijzondere voorstelling verkocht.

Na de voorstelling krijgt het aanwezige publiek een smakelijk Elfstedenontbijt, waar onder het genot van een hapje en drankje kan worden nagepraat over de show en waar herinneringen aan de Elfstedentochten opgehaald kunnen worden samen met Elfstedenleden, deze zijn namelijk in grote getale aanwezig bij deze unieke voorstelling.

Musical de Tocht heeft als belangrijkste doelstelling het doorgeven van de herinnering aan de Elfstedentocht aan de volgende generaties. Om dit te stimuleren geld voor de eenmalige ochtendvoorstelling een speciale actie. Volwassenen kunnen jongere generaties meenemen voor de helft van de prijs! Een uitgelezen kans om samen met uw (klein)kind de magie van de Elfstedentocht te beleven in het Friso Theater in Leeuwarden.

Kaarten voor deze eenmalige unieke voorstelling zijn verkrijgbaar via www.musicaldetocht.frl/ochtend

Première
1 oktober 2023
Dernière
30 juni 2024
Meer over De Tocht Ander nieuws over De Tocht
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda