Musical Dagboek van een Herdershond verlengd t/m 17 juli

18 april 2022, 11:06 - Redactie
Musical Dagboek van een Herdershond verlengd t/m 17 juli
Foto: Musicalweb.nl

Albert Verlinde Produkties en Toneelgroep Maastricht hebben vandaag bekendgemaakt dat de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond wegens grote belangstelling wordt verlengd. De musical, naar de televisieserie uit de jaren zeventig, zal in het pop-uptheater van MECC Maastricht nu te zien zijn tot en met 17 juli.

"We kunnen alleen maar dankbaar zijn," laten Servé Hermans van Toneelgroep Maastricht en producent Albert Verlinde weten. "Vooraf zet je in op twee maanden en hoop je dat het publiek naar Maastricht wil komen voor een fantastische voorstelling. Zelf hebben we er alle vertrouwen in gehad omdat we met een geweldige cast een prachtig verhaal laten zien. Niet alleen voor Limburgers, maar voor mensen uit heel Nederland. En dat is gebleken. Want de kaartverkoop is de afgelopen weken enorm geweest. We zijn dan ook heel trots nu te mogen melden dat Dagboek van een Herdershond tot en met 17 juli 2022 exclusief in Maastricht te zien zal zijn."

Tijdens de perspresentatie van Dagboek van een Herdershond, in de eerste week van maart, is al bekend geworden dat er 25.000 kaarten zijn verkocht. Door de run op kaarten die hierna is ontstaan, hebben de producenten besloten de voorstelling te verlengen zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om Dagboek van een Herdershond te gaan zien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Angela Schijf, William Spaaij, Joes Brauers, Suzan Seegers, Nandi van Beurden en Anne-Mieke Ruyten. De regie is in handen van Servé Hermans, André Breedland is verantwoordelijk voor het script en Ad van Dijk heeft de muziek geschreven.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Dagboek van een HerdershondAnder nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda