Soldaat van Oranje – De Musical: de 3.000ste voorstelling

18 april 2022, 10:14 - Redactie
Soldaat van Oranje – De Musical: de 3.000ste voorstelling
Foto: Samuel van Leeuwen

Zaterdagavond 30 april speelt Soldaat van Oranje - De Musical zijn 3.000ste voorstelling in de TheaterHangaar op Vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een unieke nieuwe mijlpaal die de productie viert met het aanwezige publiek. Daarnaast maakt iedereen kans om het mee te vieren via een online prijsvraag. Het is die zaterdag overigens ook precies 11,5 jaar geleden dat de musical in première ging en sindsdien zagen al meer dan 3,2 miljoen bezoekers de voorstelling.

Producent Fred: "Wat intens mooi dat we na zo'n bewogen periode juist nu weer samen met ons publiek een bijzonder moment kunnen beleven. Die avond van de 30e april hebben we - sinds de allereerste voorstelling - het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden al 3.000 keer kunnen doorvertellen aan onze bezoekers. En zij weer hun eigen, persoonlijke familieverhalen aan familie en vrienden. Zo houden we samen een belangrijk deel van onze geschiedenis in leven."

Tevens is een aantal voorstellingsdata in augustus toegevoegd aan het huidige voorstellingsschema.

Soldaat van Oranje - De Musical is een van de drie kanshebbers op de Publieksprijs Beste Musical 2022. De winnaar wordt 28 april tijdens het Musical Award Gala bekendgemaakt. In 2021 werd de productie op de Uitmarkt bekroond met de Musical Award Publieksprijs favoriete origineel Nederlandse musical aller tijden.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van OranjeAnder nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda