Musical Cruise Ensemble in Concert op 7 september in Leiden

29 augustus 2017, 11:11 - Redactie
Musical Cruise Ensemble in Concert op 7 september in Leiden

Donderdag 7 september aanstaande geeft het Musical Cruise Ensemble 2017 een eenmalig en exclusief optreden in eetcafé De Hooijkist in Leiden.

Het uit vier jonge talenten bestaande Musical Cruise Ensemble is speciaal samengesteld voor de ANWB Musical Cruise, die op zondag 8 oktober vanuit Barcelona vertrekt aan boord van de Norwegian Epic voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middelllandse Zee.

Het Musical Cruise Ensemble bestaat uit Esmee de Boer, Nikki van Rossum, David van den Tempel en Simon Brommer en staat onder de muzikale leiding van meesterpianist Billy Maluw. Het optreden in De Hooijkist is het enige optreden in Nederland en begint om 22.00 uur. De toegang tot het concert is gratis.

Tijdens het optreden zal het Musical Cruise Ensemble nummers zingen uit Nederlandse en internationale musicals, variërend van De Jantjes en Ja Zuster Nee Zuster tot Grease en The Phantom of the Opera.

Naast het Musical Cruise Ensemble zullen ook Stanley Burleson, Brigitte Heitzer en April Darby te zien zijn tijdens de 8-daagse Musical Cruise.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda