Musical Cruise 2019 met Mariska van Kolck en Stanley Burleson

7 april 2019, 10:55 - Redactie
Musical Cruise 2019 met Mariska van Kolck en Stanley Burleson

Mariska van Kolck en Stanley Burleson zijn de sterren aan boord van de Musical Cruise 2019. Zij vertrekken op 8 september aan boord van de Nieuw Statendam, het nieuwste vlaggenschip van Holland America Line, voor een achtdaagse cruise naar de Noorse fjorden. De Musical Cruise 2019 wordt georganiseerd door Zeetours en Cruisewinkel, in samenwerking met Holland America Line.

De Musical Cruise vaart door het indrukwekkende natuurschoon, waaronder de prachtige Hardangerfjord en de Geirangerfjord, en meert aan bij verschillende plaatsen, waaronder Alesund, Bergen en Eidfjord. Dit alles aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam. Tijdens de Musical Cruise worden iedere dag exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise gereserveerd hebben via Zeetours of Cruisewinkel.

Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De meeste van deze optredens vinden plaats op het Worldstage, een twee verdiepingen tellend theater waar je 270 graden omringt wordt door de muziek. Dit geeft de optredens een extra bijzondere lading.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda