Hans & Grietje de Musical van Music Hall vanaf oktober

schedule7 maart 2018, 12:37 - Redactie
Hans & Grietje de Musical van Music Hall vanaf oktober

Producent Music Hall zal komend seizoen de musical Hans & Grietje gaan brengen. Het geliefde sprookje over broer en zus die in het peperkoekenhuisje ten prooi vallen aan de boze heks, wordt in een modern jasje gestoken en krijgt een frisse, interactieve, eigentijdse bewerking. Dit alles zal worden gerealiseerd door hetzelfde creatieve team dat dit seizoen Roodkapje de Musical maakte.

Hoewel de audities voor Hans & Grietje nog volop aan de gang zijn is al wel duidelijk dat Whoppie en Floppie te zien zullen zijn, de twee kibbelende konijntjes met West-Vlaamse tongval waren dit seizoen te zien in Roodkapje.

Vanaf oktober is Hans & Grietje te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent. Ook nu zal de Music Hall-traditie bewaard worden en kunnen de kids na afloop van de voorstelling op de foto met hun favoriete sprookjesfiguren, tijdens een geanimeerde meet & greet.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda