Audities: Stork! van de makers van Het Verzet Kraakt

7 maart 2018, 09:39 - Redactie
Audities: Stork! van de makers van Het Verzet Kraakt

De makers van het nieuwe theaterstuk Stork! zijn op zoek naar enthousiaste spelers (m/v) met talent voor acteren, zang en bewegen die samen een groot ensemble willen vormen. Spelers op topniveau, die net een stapje extra willen doen. De top van het amateurtheater. Gedreven, gretig met een wil om het beste uit zichzelf te halen.

Het theaterstuk neemt je mee in een belangrijk stuk geschiedenis van Hengelo, namelijk die van het bedrijf Stork. Vanuit een bijzonder perspectief kijk je mee in de bijzondere momenten van het bedrijf en haar mensen. Vriendschap, saamhorigheid en ondernemerschap zijn hier onafscheidelijk mee verbonden. Onderwerpen die toen al speelden, maar die vandaag de dag nog net zo relevant zijn. Op een verrassende manier kom je in aanraking met deze onderwerpen en word je meegenomen in een bijzondere theaterbeleving.

De eerste ronde van de audities worden in samenwerking met Kemna casting gehouden op zaterdag 10 en zondag 11 maart. Je ontvangt na aanmelding verdere informatie over de auditie en de te voorbereiden tekst en muziek. Opgeven voor de audities kan door het aanmeldformulier te downloaden op stork150jaar.nl, in te vullen en te mailen naar auditie@stork150jaar.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda