Mogelijke reprise Aida

21 januari 2017, 11:51 - Redactie
Mogelijke reprise Aida

Er gaat mogelijk een reprise van Aida komen zo heeft Stage Entertainment laten weten. Aida ging op 21 oktober 2001 in première in het Circustheater in Scheveningen en was hier te zien tot en met 3 augustus 2003. Maar liefst 1,2 miljoen bezoekers zagen de musical, in totaal werden er 648 voorstellingen gespeeld.

De hoofdrol werd gespeeld door Chaira Borderslee waarbij Carolina Dijkhuizen en Leona Philippo de alternates waren. Verder speelden onder andere Bastiaan Ragas, René van Kooten, Antje Monteiro, Frans van Deursen en Ben Cramer mee.

"Bij zo'n reprise zijn veel partijen betrokken. Wij besluiten daar niet alleen over; dat gaat altijd in overleg met Disney, die de voorstelling heeft ontwikkeld. Maar Aïda komt zeker een keer terug.” zo geeft Albert Verlinde aan.

Volgens Albert hebben producties als The Lion King en Ciske de Rat bewezen dat het publiek graag oudere titels terugziet. "Soms krijg je het verwijt dat je teveel reprises programmeert, dus we moeten het wel goed doseren. Maar Aïda is wel een titel die constant in onze gedachten zit."

Hieronder is de trailer te zien van Aida uit 2001.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda