MediaLane van Iris van den Ende breidt uit met theaterafdeling

30 januari 2019, 10:01 - Redactie
MediaLane van Iris van den Ende breidt uit met theaterafdeling

MediaLane gaat vanaf volgend jaar reizende theaterproducties presenteren. Het betreft een uitbreiding van de huidige activiteiten binnen de live entertainment divisie. Vanuit het creatieve kantoorpand aan het IJ in Amsterdam ontwikkelt en produceert MediaLane momenteel content voor televisie en live entertainment. Deze maand viert MediaLane haar vijfjarig bestaan. In de afgelopen vijf jaar is het mediabedrijf snel gegroeid en meegegaan in het veranderende medialandschap.

MediaLane gaat naast TV producties, live concerten en events ook grote en kleine musicals en personality shows uitbrengen. De producties gaan reizen en zullen in een groot aantal Nederlandse theaters te zien zijn. Op korte termijn verwacht MediaLane de eerste titel aan de media bekend te kunnen maken.

Iris van den Ende, oprichter en eigenaar van MediaLane: "Ik ben door mijn ouders opgegroeid met de liefde voor theater. Binnen MediaLane focussen wij ons op de verdere uitbouw van televisie en live entertainment producties. Binnen deze visie past de start van een theaterafdeling heel goed. Wij zullen aan de slag gaan vanuit het oog voor talent en kwaliteit in producties. Naast eigen versies van klassieke musicals willen wij ook originele titels presenteren. Het creëren van originele, nieuwe titels en het op die manier bijdragen aan de artistieke ontwikkeling van de Nederlandse musical, staat ook hoog in het vaandel van MediaLane Theater. Ik verheug mij ontzettend om samen te werken met de vele theaters in ons land."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda