Mamma Mia! verlengd tot en met zaterdag 29 december

23 augustus 2019, 17:06 - Redactie
Mamma Mia! verlengd tot en met zaterdag 29 december

Werd eerder bekend dat Mamma Mia! tot en met september in het Beatrix Theater in Utrecht te zien zou zijn, nu laat Stage Entertainment weten dat deze feel-good voorstelling met Antje Monteiro in de hoofdrol eind december definitief stopt. De kaartverkoop voor deze laatste periode start vandaag.

"We zijn als bedrijf ontzettend trots dat Mamma Mia! langer te zien is," zegt directeur Albert Verlinde. "Eerder maakten we bekend dat de musical in september zou stoppen. Daarna ontstond er een extra stormloop op de kaartjes. Iedereen wil kennelijk toch nog een keer genieten van al die prachtige songs van ABBA en de musical zelf. Daarom hebben we besloten om de show nog drie maanden langer te laten zien in het Beatrix Theater Utrecht."

Voor fans betekent dit dat het echt de laatste keer is dat ze Mamma Mia! kunnen gaan zien. Een jaar geleden ging deze musical, voor de derde keer, in première. Met hoofdrollen voor onder andere Antje Monteiro, Soy Kroon, Sophia Wezer, Hilke Bierman en Jolijn Henneman.

"Eind december moeten we stoppen," zegt Albert Verlinde. "De opvolger van Mamma Mia! staat immers klaar. Vanaf februari is TINA – De Tina Turner Musical in het Beatrix Theater Utrecht te zien. Dus voor wie MAMMA MIA! nog niet gezien heeft of deze nog een keer wil zien, is dit echt de allerlaatste kans."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda