Christoff in The Christmas Show in de Lotto Arena in Antwerpen

23 augustus 2019, 14:25 - Redactie

Voor het tweede jaar op rij kun je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor The Christmas Show, geproduceerd door Deep Bridge.

De eerste namen van de cast zijn nu bekend. Naast The Voice-finalist Wannes Lacroix en musicalster Hans Peter Janssens speelt ook Christoff mee: "Ik overdrijf, maar als het kon vierde ik een gans jaar Kerstmis en bleef de versiering non-stop in ons huis hangen. Voor mij is dat inderdaad de mooiste tijd van het jaar en met glunderende ogen kijk ik nu al uit naar het grootse kerstspektakel ‘The Christmas Show’."

Aankomende zondag komt Christoff naar de Antwerpse Cultuurmarkt en geeft hij tussen 16:00 en 16:30 uur, met pianobegeleiding, een voorproefje van wat hij op The Christmas Show zal brengen.

"We brengen opnieuw het grootste indoor kerstspektakel voor het ganse gezin. Het publiek wordt meegezogen in een sprookjesachtig kerstverhaal met alle toeters en bellen, inclusief de warme kerstromantiek. Je zal lachen met de fratsen van de elfjes of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën. Onze topcast en muzikanten bezorgen het publiek een onvergetelijke show, met een setlijst die bestaat uit de grootste kerstklassiekers: ‘White Christmas’, ‘Jingle Bells’, ‘Last Christmas’ e.v.a. Wedden dat je ze moeiteloos meezingt", aldustheaterproducent Deep Bridge.

The Christmas Show zal plaatsvinden op zondag 22 december.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda