Christoff in The Christmas Show in de Lotto Arena in Antwerpen

schedule23 augustus 2019, 14:25 - Redactie
Christoff in The Christmas Show in de Lotto Arena in Antwerpen

Voor het tweede jaar op rij kun je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor The Christmas Show, geproduceerd door Deep Bridge.

De eerste namen van de cast zijn nu bekend. Naast The Voice-finalist Wannes Lacroix en musicalster Hans Peter Janssens speelt ook Christoff mee: "Ik overdrijf, maar als het kon vierde ik een gans jaar Kerstmis en bleef de versiering non-stop in ons huis hangen. Voor mij is dat inderdaad de mooiste tijd van het jaar en met glunderende ogen kijk ik nu al uit naar het grootse kerstspektakel ‘The Christmas Show’."

Aankomende zondag komt Christoff naar de Antwerpse Cultuurmarkt en geeft hij tussen 16:00 en 16:30 uur, met pianobegeleiding, een voorproefje van wat hij op The Christmas Show zal brengen.

"We brengen opnieuw het grootste indoor kerstspektakel voor het ganse gezin. Het publiek wordt meegezogen in een sprookjesachtig kerstverhaal met alle toeters en bellen, inclusief de warme kerstromantiek. Je zal lachen met de fratsen van de elfjes of ontroerd worden bij overbekende kerstmelodieën. Onze topcast en muzikanten bezorgen het publiek een onvergetelijke show, met een setlijst die bestaat uit de grootste kerstklassiekers: ‘White Christmas’, ‘Jingle Bells’, ‘Last Christmas’ e.v.a. Wedden dat je ze moeiteloos meezingt", aldustheaterproducent Deep Bridge.

The Christmas Show zal plaatsvinden op zondag 22 december.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda