Film Everybody’s talking about Jamie volgend jaar te zien

schedule23 augustus 2019, 11:23 - Redactie
Film Everybody’s talking about Jamie volgend jaar te zien

De verfilming van de musical Everybody’s talking about Jamie zal volgend jaar op 23 oktober in première gaan zo weet het Amerikaanse Deadline te melden.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt Everybody's talking about Jamie over het leven van de 16-jarige Jamie New die bang is voor de toekomst, maar een ware sensatie zal worden. Ondersteund door zijn briljante liefhebbende moeder en omringd door zijn vrienden, overwint Jamie vooroordelen, verslaat pestkoppen en stapt hij van de duisternis in de schijnwerpers.

Max Harwood zal de hoofdrol spelen in de film, Richard E. Grant speelt Hugo, Sharon Horgan speelt Miss Hedge, Sarah Lancashire speelt Margaret en Shobna Gulati is te zien als Ray.

Op dit moment is Everybody’s talking about Jamie te zien in het Apollo Theatre op West End en volgend jaar zal de musical ook te zien zijn in Nederland in Koninklijk Theater Carré als onderdeel van de reeks Broadway aan de Amstel.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda