MAAN ook te gast bij kerstshows Toppers

23 oktober 2016, 15:48 - Redactie
MAAN ook te gast bij kerstshows Toppers

Vorige week kondigden de Toppers een extra show aan op zaterdag 10 december omdat de kaartverkoop voor 20 tot en met 24 december zo voorspoedig verloopt. Nu laat de formatie weten dat naast O’G3NE, Lee Towers en Andre Hazes Jr. ook de winnares van The Voice of Holland MAAN gezellig het jubileum in kerstsfeer mee komt vieren.

In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘Christmas party of the year’ in Rotterdam Ahoy. "We merken echt dat veel complete families tickets reserveren. Rotterdam Ahoy is intiem en biedt daardoor mensen de mogelijkheid ook de kinderen mee te nemen om eens een avond Toppers te beleven. Met de winnares van The Voice denken we ook aan het gezellige familiegevoel voor jong en oud" aldus het drietal.

Tijdens dit winterse feest kan er meegezongen worden met de grootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze winterse sfeer. De shows op 20, 22, 23 en 24 december zijn uitverkocht, alleen voor 10 en 21 december zijn nog kaarten beschikbaar. De dresscode is 'Christmas red & snowy white'.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda